PROVEDENE AKTIVNOSTI TOKOM GOD. 2019. ZA UDRUGU ZDRAVOG ŽIVLJENJA „Obiteljski klub“ VARAŽDINSKE ŽUPANIJE

10.12.2019.god.

Pod 1.Tokom godine 2019. Osnovni dio rada Udruge zdravog življenja „Obiteljski klub“ Varaždinske županije i dalje su činili redovni  sastanci članova i njihovih obitelji sa stručnim voditeljicama Udruge ponedjeljkom u trajanju od sat do sat i pol na kojima su se prorađivale različite teme sa svrhom unapređivanja znanja u vezi alkoholne ovisnosti i održavanja apstinencije od alkohola. 

Pod 2. Članovi Udruge zajedno sa svojim obiteljima i prijateljima posjećivali su godišnje skupštine drugih KLA, Udruga i Društava iz Republike Hrvatske i Republike Slovenije.

Pod3. Članovi Udruge su sudjelovali na proslavi Fašnika i prisustvovali Godišnjoj skupštini Udruge umirovljenika Veliki Bukovec u veljači 2019.god.

Pod 4. Dana 2.3. 2019. Udruga je održala vrlo uspješnu 13. Godišnju skupštinu kojoj su prisustvovali brojni KLA iz zemlje i inozemstva (Republika Slovenija), te prijatelji i gosti iz lokalnih institucija i državnih tijela. 

Pod5.  Dana 15.3.2019.god. predsjednica Udruge Zemira Medved je aktivno sudjelovala na Okruglom stolu u Hotelu Turist  Varaždin u okviru 5.Regionalnog simpozija socijalnih radnika – „Promicanje važnosti ljudskih odnosa“ održanog povodom proslave Svjestkog dana socijalnog rada 2019.god.

Pod6.Dana 28.4.2019. održano je uspjelo terapijsko druženje s domjenkom i plesom u zgradi Knekoma u Gornjem Knegincu u kojem su sudjelovali članovi Udruge s obiteljima,prijateljima i dragim gostima.

Pod7. Predsjednica Udruge Zemira Medved je održala dana 22.5.2019. predavanje za socijalne radnike CZSS Varaždin u njihovim prostorijama za edukaciju na temu „Predstavljanje Udruge zdravog življenja „Obiteljski klub“ Varaždinske županije – 13 godina rada“.

Pod 8. Članovi Udruge sa svojim obiteljima i prijateljima sudjelovali su dana 15.6.2019.na 35. Sportskim susretima KLA Sjeverozapadne Hrvatske u Prelogu.

Pod 9.Dana 22.6.2019.god. Udruga je organizirala uspjeli izlet na Brijune, kupanje u Fažani i večeru u Delnicama.

Pod10. I ove godine smo se počastili jednodnevnim posjetom Jadranskom moru i posjetili prekrasnu plažu u Lovranu  17.8.2019.god. gdje smo se kupali, sunčali, družili i upoznavali međusobno u opuštajućoj i veseloj atmosferi.

Pod11.Tokom ovogodišnjeg Špancirfesta ponovno smo ugostili drage prijatelje iz Društva za pomoć v stiski Zarja Lendava uz domjenak i špancir-kavu.

Pod12. Dana 25.9.2019.god. predsjednica Udruge Zemira Medved je aktivno sudjelovala u obilježavanju Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji na proslavi Dana policije na  Kapucinskom trgu u Varaždinu.

 

Pod 13. Članovi Udruge zajedno sa svojim obiteljima i prijateljima sudjelovali su u Slavonskom Brodu na 21. Večerima pučke poezije održanim 16.11.2019. Iz naše Udruge aktivno su sudjelovala dva člana.

Pod14. Na poziv dragih prijatelja iz Društva za pomoć v stiski Zarja Lendava naši članovi s obiteljima su prisustvovali Svetoj maši na prvu adventsku subotu dana 30.11.2019.god u Crkvi Sveta Katarina Aleksandrijske u Lendavi.

Pod 15. Dana 16.12.2019.god. već tradicionalno tokom Došašća  održana je  Duhovna obnova s misom i domjenkom. Već drugu godinu je to Crkva Dobrog pastira Varaždinske županije u Varaždinu, a duhovnu obnovu i svetu euharistiju  je vrlo uspješno i produhovljeno održao vlč. Josip Đurin. 

Pod16. Posljednji dan godine 2019. tzv. Staru godinu četrdesetak članova udruge zajedno s obiteljima i prijateljima ponovno provodi zajedno uz trezveno druženje, dobru hranu, ples i obilje veselja u iščekivanju Nove godine 2020.

Zemira Medved

 

SVIM ČLANOVIMA UDRUGE ZDRAVOG ŽIVLJENJA „OBITELJSKI KLUB“ VARAŽDINSKE ŽUPANIJE, NJIHOVIM DRAGIM OBITELJIMA, PRIJATELJIMA I PODRŽAVATELJIMA IDEJE APSTINENTSKOG NAČINA ŽIVOTA  ŽELIMO SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ I USPJEŠNU NOVU GODINU 2020!

Rukovodstvo Udruge