UDRUGA ZDRAVOG ŽIVLJENJA

Switch to desktop Register Login

11.godišnja skupština Udruge

  • Kreirano Petak, 10 Ožujak 2017 23:28

Dana 4. ožujka 2017.god. u 15 sati održana je 11.Godišnja skupština Udruge zdravog življenja „Obiteljskog kluba“ Varaždinske županije u Pastoralnom  centru Varaždinske biskupije kojoj su prisustvovali  KLA iz Sjeverozapadne Hrvatske i šire, te dragi gosti i prijatelji iz Društava iz Republike Slovenije, uz nazočnost predstavnika lokalne vlasti, srodnih udruga, te članovi Udruge zdravog življenja „Obiteljski klub“ Varaždinske županije i njihove obitelji.

U okviru kulturno-umjetničkog programa nastupila je ženska klapa Angeluš i članica Udruge Bernarda Šalamun koja je pročitala svoje tri pjesme s kojima je predstavljala rad Udruge na Večerima pučke poezije u Zagrebu protekle godine.

Nakon izviješća zastupnice Udruge, predsjednika Nadzornog odbora, te uspješnog predavanja stručne djelatnice Marije Krobot na temu                                     , nastupio je vrhunac 11.godišnje skupštine Udruge u vidu dodjele priznanja apstinentima od alkohola. Ove godine imali smo šestero apstinenata/apstinentica od alkohola koji su ostvarili jednu godinu apstinencije što smatramo iznimnim doprinosom rada cjelokupnog članstva i rukovodstva. Ukupno je podijeljeno 20 priznanja, a treba naglasiti da je g. Stjepan Šalamun dobio priznanje za 31 godinu apstinencije od alkohola, te g. Josip Pačko priznanje za 45 godina apstinencije od alkohola.

vinkodesign

Top Desktop version