Dana  18.6.2016.god. u subotu su održani 32. Sportski susreti Klubova liječenih alkoholičara Sjeverozapadne Hrvatske u SRC-u Kukavica kod Bjelovara. Okupilo se trinaest KLA iz pet županija Sjeverozapadne Hrvatske i to iz: Bjelovarsko-Bilogorske, Koprivničko-Križevačke, Varaždinske, Virovitičko-Podravske i Međimurske županije. Sportskoj priredbi je prisustvovalo 268 članova KLA zajedno sa članovima obitelji i stručnim djelatnicima, a natjecanje se je odvijalo u više disciplina za odrasle sudionike i djecu. Održan je i sastanak stručnih, dostručnih djelatnika i predsjednika KLA na kojem su se razmatrala aktualna pitanja i dileme. Zaključeno je da  slijedeći domaćin je Udruga zdravog življenja – Obiteljski klub Varaždinske županije, te da se manifestacija u budućnosti organizira na županijskoj razini i da se pravilno izmjenjuje prisutnih pet županija. 
U lijepom okruženju SRC- Kukavica proveli smo ugodan dan vikenda uz prijateljsko druženje u društvu  obitelji apstinenata od alkohola. Udruga zdravog življenja – Obiteljski klub Varaždinske županije sa svojih 34 člana ponovno je dokazala da zdravlje i život predstavljaju najveće ljudsko blago. Bili smo sretni što smo opravdali i prošlogodišnje prvo mjesto u ukupnom plasmanu ovogodišnjom pobjedom u malom nogometu, krosu i visećoj kuglani, a najdraže nam je uspješno sudjelovanje djece koja su bezrezervno i prostodušno pokazala svoju radost sudjelujući u sportskim aktivnostima. 
Najvažnije jest da su svi sudionici ove lijepe manifestacije dobili poticaj za daljnju borbu protiv bolesti i ostvarenje apstinencije od alkohola kao najveće pobjede u životu. 
U Varaždinu, 21.6.2016.god. Zemira Medved